BIGHEART <3 IPHONE

Nu börjar det närma sig!

Det vi längtat efter i flera månader börjar äntligen bli verklighet! Vi vill dela med oss av glädjebeskedet att vi inom en snar framtid kommer lansera BIGHEART för iPhone!

Yes, du läste helt rätt! Snart kommer även du med iPhone kunna använda dig av BIGHEART och skänka pengar till välgörenhet utan att ta pengarna från din egen ficka. Genom att installera BIGHEART på din telefon exponeras du för annonser på din låsskärm, men på dina egna villkor. För varje annons som visas går 80 % av alla annonsintäkter rakt in på ditt personliga välgörenhetskonto som du sedan skänker till det välgörande ändamål som ligger dig varmt om hjärtat.

Tillsammans kan vi och gör vi redan stor skillnad! Snart har alla våra fantastiska användare samlat ihop hela 20.000 kronor till välgörenhet – vilket vi tycker är helt underbart. Om 10.000 användare skulle installera BIGHEART på sina telefoner, skulle vi skänka ca. 12 miljoner kronor till välgörenhet per år!

Just nu sitter vi dag som natt och går igenom iPhone-appen för att den skall fungera så bra som möjligt när vi lanserar den för våra första testanvändare. Det finns fortfarande en del saker vi måste lösa, men vi börjar se ljuset i tunneln. Vi ser fram emot att kunna tillgodose en större användargrupp och se välgörenhetspotten växa och göra skillnad i världen!

 

iOS Showcase

 

Under tiden, glöm inte att påminna dina vänner med Android att ladda ner BIGHEART. Dela BIGHEART på Facebook genom att klicka här.

Om du är intresserad av att vara testanvändare av vår iPhone-app innan lansering, skicka gärna ett email till info@bghrt.se och skriv ditt telefonnummer i mailet så återkommer vi när det är dags.

Vi hoppas att du ser fram emot det här lika mycket som vi!

Tack för ditt stora hjärta!