Vi är fantastiskt glada över att kunna presentera en helt ny annonsvy med ett snyggare och renare utseende. Interaktionerna för att låsa upp telefonen och besöka aktuell annons har också blivit enklare. Nu drar du enkelt åt höger för att låsa upp telefonen och till vänster för att gå till annonsens länk. Detta är en av många nya förbättringar som vi implementerat baserat på feedback från våra fantastiska användare. Fortsätt höra av er och dela med er av era synpunkter, så att vi tillsammans kan utveckla BIGHEART till ett effektivt verktyg för att samla pengar till välgörenhet.

Utöver den nya annonsvyn har vi även fixat problemet med telefonens alarmfunktion som en del användare upplevt. Nu kan appen automatiskt känna av när ett alarm skall ringa och därmed avaktivera annonsvisningen för att säkerställa att väckarklockan ringer på morgonen. På sistone har vi också möjliggjort en stabilare annonsvisning som minimerar eventuella avbrott, och minskat appens batteri- och prestandaförbrukning.

Tack vare ett avtal med nya utvecklare på Prototyp kommer appen nu utvecklas i snabbare takt med nya funktioner och förbättringar. Prototyp gör ett otroligt bra jobb, och det är väldigt roligt att jobba med någon som tycker att konceptet är lika lysande som vi gör. Med deras hjälp kommer vi att släppa en ny version varannan vecka så se till att du alltid har appen uppdaterad.

Det har hänt mycket inom organisationen de senaste veckorna och vi har förstärkt teamet med nya talanger inför sommaren. Från och med juni är vi totalt 10 personer som jobbar med att ta BIGHEART till nya höjder, varav fyra stycken jobbar med utvecklingen av vår tekniska lösning. Just nu planerar vi inför en nationell lansering som kommer innebära mer relevanta annonser för hela landet och inte bara dem som befinner sig i Lund. Under sommaren påbörjar vi även arbetet med vår första version till iOS, så alla ni iPhonianer som efterfrågat denna behöver inte hålla ut särskilt länge till.

Tack för att du har ett stort hjärta!

Mycket nöje,
Team BIGHEART

Jakob Gelberg

Författare Jakob Gelberg

Fler inlägg av Jakob Gelberg

Lämna ett svar