Grattis, WOW och tack!

Den 23:e juni 2016 var en stor dag i BIGHEARTs historia, tillsammans har våra fantastiska användare nu samlat in över 10 000 kronor till välgörenhet! Hur fantastiskt är inte det!?

Nu fortsätter vi att blicka framåt och ser glädjen i hur dessa pengar kan göra en livsförändrande insats någonstans i världen. 10 000 kronor and still counting ger oss konkreta bevis på att vi tillsammans kan göra stor skillnad med BIGHEART!

Som ni kanske redan vet drivs BIGHEART för tillfället som ett pilottest. Pilottestet innebär att vi testar den tekniska lösningen, lyssnar på feedback från användare och utifrån det bevisar att BIGHEART är en hållbar idé.

Då BIGHEART är ett nystartat företag och vi inte har möjlighet att ta betalt för våra annonser än, är de insamlade pengarna en fiktiv summa till dess att vi fått den investering som krävs för att BIGHEART skall fortsätta vara verksamt. Efter varje 10 000 kronor (alltså nu!) som samlats in via BIGHEART kommer en omröstning att ske bland våra testanvändare angående vart pengarna skall skänkas. När vi väl får vår första investering kommer denna insamlade summa pengar konverteras till riktiga pengar och då skänkas till önskat välgörande ändamål. När vi går vidare till nästa fas efter pilottestet kommer du som användare att skänka dina pengar till valfritt välgörande ändamål enkelt och smidigt, direkt i appen när du vill.

Den viktigaste faktorn för att pilottestet skall bli lyckat och för att vi ska kunna fortsätta skänka pengar till välgörenhet är att vi har tillräckligt många användare. Därför är vi väldigt tacksamma för alla som använder BIGHEART och alla ni som hjälper oss att hitta nya användare genom att tipsa vänner med Android.

Om 10 000 personer skulle använda BIGHEART under ett år skulle vi tillsammans skänka cirka 12 miljoner kronor till välgörenhet – helt fantastiskt tycker vi!

Anslut er till BIGHEART och låt oss med gemensam kraft påbörja resan till att göra världen till en bättre plats!

Tack för att du har ett stort hjärta!

Jakob Gelberg

Författare Jakob Gelberg

Fler inlägg av Jakob Gelberg

Lämna ett svar