TACK för att du och ditt stora hjärta var med och röstade fram vart BIGHEARTs första 10 000 insamlade kronor till välgörenhet skall skänkas. Resultatet är sammanställt och pengarna fördelas på följande vis:

  • UNHCR – 5000 kr – 34% av rösterna
  • Världsnaturfonden – 3000 kr – 31% av rösterna
  • Läkare utan gränser – 2000 kr – 25% av rösterna

Vi på BIGHEART tycker att det är fantastiskt att så många engagerade sig i omröstningen. Vi vill att ni som användare bestämmer till vilket välgörande ändamål pengarna skall gå. Fortsätt att stötta dina hjärtefrågor genom att använda BIGHEART!

För oss är det viktigt att ni får ta del av vad dessa pengar kan skapa för möjligheter för de som behöver det allra mest. I framtiden kommer du kunna följa dina bidrag direkt i appen och få feedback på vilken nytta du gjort. Titta nedan för att se vad dessa pengar kan göra för skillnad hos respektive välgörenhetsorganisation!

Information hämtad från respektive organisations hemsida.

Vi vill påminna om att dessa pengar skänks om vi får en investering som möjliggör fortsatt utveckling av BIGHEART. Om vi genomför ett lyckat pilottest har vi väldigt stora chanser att göra detta till verklighet och din medverkan är därför otroligt viktig! Tillsammans kan vi göra det möjligt att skänka mycket pengar i framtiden med BIGHEART. När vi går vidare till nästa fas efter pilottestet kommer du som användare att skänka dina pengar till valfritt välgörande ändamål enkelt och smidigt, direkt i appen när du vill.

Tack för ditt stora hjärta!

Jakob Gelberg

Författare Jakob Gelberg

Fler inlägg av Jakob Gelberg

Lämna ett svar