Den 5 september passerade vi en viktig milstolpe. Våra fantastiska användare hade då samlat in 20 000 kr till välgörenhet. Utan att skänka sina egna pengar och genom att leva sitt liv precis som vanligt. Ni som har varit med och samlat in dessa pengar – kolla er email för att rösta om vart pengarna ska skänkas.

I skrivande stund har vi passerat 24 000 kr så det börjar ta fart nu!

En annan rolig nyhet är att vi nu har fler än 500 användare som registrerat sig i BIGHEART. De personer som ligger högst på topplistan har nästan samlat in 140 kr var de senaste 30 dagarna, vilket är väldigt roligt att se. 140 kr kan göra stor skillnad för människor runt om i världen. Det räcker till exempel till 200 påsar vätskeersättning som räddar uttorkade barns liv.

”Varje dag dör 800 barn på grund av smutsigt vatten och bristfällig hygien. Det är fler dödsfall än som orsakas av krig och konflikter. De flesta dör på grund av att de får svår diarré som torkar ut kroppen. Uttorkning blir snabbt ett livshotande tillstånd för små barn. En enkel vätskeersättning kan snabbt och effektivt bota uttorkning och rädda barns liv.” – Unicef

 

Nu i höst är BIGHEART en del av THINK Accelerate i Helsingborg. Detta kommer ge oss lite extra skjuts och göra att vi snabbare kan nå våra utsatta mål och skänka pengarna som samlats in under pilottestet. Läs vad DI Digital skrev om THINK och BIGHEART.

Vi är i full gång med att köra ett sista test av den nya Android-versionen och förhoppningsvis kommer den ut i början av veckan. Så håll ögonen öppna för en ny uppdatering med mycket förbättringar. Det är även många som har hört av sig och frågat hur det går med iOS-appen. Vi jobbar på att få klart den så fort som möjligt, men vågar inte säga något definitivt datum än. Håll ut!

Sköt om dig! Och tack för ditt stora hjärta.

Jakob Gelberg

Författare Jakob Gelberg

Fler inlägg av Jakob Gelberg

Lämna ett svar