Kul att äntligen kunna dela framsteg med er igen, Bigheart lever mer än någonsin och vi vill försöka uppdatera er lite på vad som har pågått bakom draperierna.

En riktig milstolpe för Bigheart var vår crowdfunding-kampanj som gick under mars i år, med ett mål att på 45 dagar nå minst 500 000 kr. Tack vare otroligt stöd genom investeringar och delningar i sociala medier så finansierades vår maxgräns 2 000 000 kr på endast 9 dagar av 95 människor med stora hjärtan från Åland till Malaysia.


Med förtroende och kapital i ryggen kunde vi återgå till verkstaden för att ta fram nya versioner av apparna för iOS och Android, och vi ser fram emot att få visa er resultaten. Den nya appen för Android finns redan nu att ladda ner på knappen här under och vi återkommer inom kort med ett datum i december för versionen till iOS.

För iOS ber vi er skriva upp er mailadress eller telefonnummer på denna sida för att få ett mail eller SMS när vi har släppt vår iPhone-version.

Vi har även fått spännande kontakt med flera välgörenhetsorganisationer, vissa som vi hört av oss till och andra som faktiskt efter att ha hört talas om appen hört av sig till oss. Så vi kommer nu kunna ge våra användare ett ännu större urval av organisationer för att stötta sin hjärtefråga. Vi kommer framöver berätta mer om dessa samarbeten på bloggen.

Gällande annonsförsäljningen kan vi presentera ett gäng nya annonsörer där vi är extra stolta över att ha med klimatsmarta lösningar som göteborgsföretaget Trine som möjliggör mikrolån för solceller i östafrika (håll utkik efter en rabattkod i appen!) till mer namnkunniga bolag som GodEl som förstås är en inspirationskälla för alla företag som vill agera mer hållbart.

Vi ses snart igen, i denna och andra kanaler!

Henri Thunberg

Författare Henri Thunberg

Fler inlägg av Henri Thunberg

Lämna ett svar