För precis en vecka sedan så släppte vi, lite i smyg till att börja med, vår nya version av BIGHEART Lockscreen i Google Play Store, som finns att ladda ner på nedan knapp.

Vad är det då som är nytt? Det händer förstås massor av saker under ytan som inte märks, men vi tror att några få av de förbättringar ni kommer märka av är…

– Välj välgörenhetsorganisation direkt i din app

Tidigare har det kanske verkat lite luddigt vart dina insamlade pengar går? Nu när du väljer organisation att spara till som det första du gör efter att ha registrerat ditt konto så blir det glasklart och lätt att välja det område som ditt hjärta bultar mest för.

– Fler betalda annonsvisningar

Under vårt pilottest var vi tvungna att hålla igen lite på donationerna eftersom våra intäkter var väldigt begränsade. Nu när annonserna i appen är betalda går det snabbare än tidigare för dig att samla ihop till högre summor.

– Mer statistik

Sneglar du uppåt på topplistan och skulle vilja donera lika mycket som de hjältar som lyckats bäst senaste 30 dagarna? Nu kan du kolla hålla koll på ditt tempo i sparandet genom att se din hjärtpuls på statistiksidan – den visar hur mycket du samlade ihop dagen före i jämförelse med den som höll högst tempo.

– Riktade annonser efter intressen

Tidigare har vi kunnat ge våra användare lokala erbjudanden genom att rikta baserat på geografi, och att ni delar er ålder har gjort att vi t ex kunnat visa annonser om ungdomsrabatter. En ny funktion i appen är att du nu kan ange dina intressen, och även om du är student eller inte. Vi medger att det kommer ta ett tag innan vi kommer skala upp användandet av dessa parametrar, men fyll i dina intressen redan idag så kommer du se att i takt med tiden går kommer vi kunna anpassa utbudet mer och mer efter sådant som faktiskt känns relevant för dig.

Håll utkik i appen så kommer ni märka att det under veckorna som kommer dyker upp fler nyttiga funktioner för att öka ert insamlande.

Se så, in och pröva appen nu!

Henri Thunberg

Författare Henri Thunberg

Fler inlägg av Henri Thunberg

Lämna ett svar