Pressmeddelande den 19 novemver 2018. Gå till pressmeddelandet på Mynewsdesk.

Tillsammans med sina läsare har Aktuell Hållbarhet utsett 33 hållbarhetstalanger att hålla ögonen på 2019. Det är med stolthet som Bigheart noterar att vår grundare Jakob Gelberg anses vara en av Sveriges mest intressanta profiler inom hållbar utveckling just nu.

Alla på listan har gemensamt att de är unga och har som mål att arbeta för hållbar utveckling. På listan finns allt från entreprenörer, idealister, aktivister, ekonomer och biologer till jurister och tekniknördar.

”Jag är både stolt och hedrad över att finnas med på Aktuell Hållbarhets lista över hållbarhetstalanger”, säger Jakob Gelberg. ”Det är också glädjande att vi är många unga idag som har hållbarhet i fokus. Bighearts grundtanke är att vi tillsammans kan göra stor skillnad och detta är Aktuell Hållbarhets lista ett utmärkt exempel på”, fortsätter Jakob Gelberg.

Aktuell Hållbarhets motivering lyder: “Med appen Bigheart låter Jakob Gelberg varje månad tusentals användare kostnads­fritt donera pengar till klimatkompensation, Hbtq-rättigheter och människorätts­organisationer. Genom sitt arbete skapar Jakob Gelberg mening i relationen mellan företag och ideell sektor samtidigt som det aktiverar engagemang hos privatpersoner.”

Länk till artikeln: https://www.aktuellhallbarhet.se/2019-ars-framsta-hallbarhetstalanger/

Henri Thunberg

Författare Henri Thunberg

Fler inlägg av Henri Thunberg