Nu har 2019 kickat igång på allvar och vi vill passa på att blicka tillbaka på Bighearts resa under förra året. Vi har gått från att vara ett pilotprojekt till att ha två lanserade appar och vi har samlat 115 000 kronor i välgörenhetsdonationer. Vi har inlett många spännande samarbeten och hittat nya sätt att nå ut till användare och partners. Detta hade vi aldrig kunnat åstadkomma utan det stöd vi fått av er alla. TUSEN TACK!

Första halvåret på 2018 ägde rum mer i skymundan med hårt utvecklingsarbete hemma på kammaren samt start på många av de samarbeten som bär frukt idag.

I augusti kunde vi äntligen börja stoltsera med apparna på ett bredare plan och tillsammans med alla er positiva vardagshjältar började jakten på välgörenhetsdonationer och nya användare på riktigt. Lanseringen uppmärksammades en del av media, till exempel av Aktuell Hållbarhet och Sydsvenskan.

I november var vi riktigt stolta över att vår grundare Jakob utsågs till en av 2019 års mest spännande hållbarhetstalanger, kul att få vara på listan med hållbarhets-idoler som Greta Thunberg och kocken bakom matbloggen Jävligt Gott.

Den 8:e december nådde vi upp till 100 000 kr insamlade till välgörenhet genom appen! De organisationer som har fått ta del av mest pengar hittills är i ordning UNHCR, Läkare Utan Gränser, WWF, GiveWell (mer om deras smarta arbete i vår bloggpost) och Barncancerfonden.

En av höstens höjdpunkter var att i Lund få träffa så väldigt många människor som ville göra gott på Musikhjälpen i mitten av december. Många nya användare av appen, men också sådana som glatt visade upp för oss att de redan minsann använde BIGHEART.

Om tillströmningen av användare fortsätter som senaste månaderna så kommer vi i 2019 kunna skänka miljonbelopp till välgörenhet, med hjälp av alla de inblandade parter som vi alltid är tacksamma för!

Året har börjat i full fart och vi ser fram emot att snart kunna komma med nya goda nyheter!

Henri Thunberg

Författare Henri Thunberg

Fler inlägg av Henri Thunberg

Lämna ett svar