Har du ett stort hjärta och vill förbättra världen? Har du även ett stort nätverk i din universitetsstad? Då kanske du är den vi söker!

Med appen Bigheart kan du skänka ca 100 kr till valfri välgörenhet varje månad utan att betala något själv. Med appen installerad visas annonser på låsskärmen eller ett kort ögonblick när du öppnar appar, oftast från annonsörer med ett särskilt hållbarhetsfokus. Varje annonsvisning genererar pengar som skänks till en välgörenhetsorganisation som du själv väljer i appen.

Bigheart har idag drygt 6 000 användare och växer med 25% per månad. Användartillväxten har hittills kommit från digital marknadsföring, samarbetspartners samt viral spridning från användare till användare. Vi har även fått en del uppmärksamhet i media, exempelvis från Aftonbladet: https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/70PL73/skank-pengar-till-valgorenhet–genom-att-kolla-mobilen

Vi har identifierat studenter som en extra intressant målgrupp, då kombinationen av hög medvetenhet, stort hjärta och begränsad plånbok gör att Bigheart fyller ett stort behov i vardagen. Vi söker därför studentambassadörer som kan hjälpa oss att sprida Bigheart i sin universitetsstad. Kanske är du den vi söker?

Vi tror att du:

  • Brinner för att göra gott
  • Har ett stort personligt driv och är en ”influencer” på din omgivning
  • Är i mitten av dina studier och har god insikt i alla studentaktiviteter som pågår
  • Har ett stort nätverk, exempelvis drivet att engagemang i kår, nation eller festeri
  • Är självgående och kreativ. Kan själv komma på lämpliga aktiviteter för att rekrytera användare och omsätta dem i praktiken, med visst stöd från Bighearts grundare

Vi erbjuder dig:

  • En chans att generera tiotusentals kronor till välgörenhet
  • En attraktiv CV-post och rekommendationsbrev
  • Rörlig ekonomisk ersättning för varje ny användare du rekryterar
  • En helt flexibel arbetstid, där du själv bestämmer när du jobbar med detta och på vilket sätt du gör det
  • Stöd med grafiskt material, give-aways och digitala hjälpmedel samt tips på vad som fungerat bra i andra studentstäder

Är du den vi söker? Skicka ett kort mejl till rekrytering@bghrt.se och berätta om dig själv och några idéer du har på hur du kan sprida Bigheart i din universitetsstad. Vi accepterar ansökningar fram till onsdag 10:e juli, och har som mål att alla studentambassadörer skall vara redo att påbörja arbetet under mottagningen av nya studenter i augusti.

 

Jakob Gelberg

Författare Jakob Gelberg

Fler inlägg av Jakob Gelberg

Lämna ett svar